Copy center

Vermijd een stresspiek in een overvolle copyshop met copiers die je zelf moet bedienen, wij bieden jou de beste gepersonaliseerde service voor het printen en inbinden van jouw thesis, paper, scriptie of eindwerk. Als je op voorhand een afspraak maakt dan krijg je ook voorrang en ben je sneller aan de beurt.

Ons copycenter ligt buiten de drukte van het stadscentrum van Leuven maar is vanuit Leuven makkelijk te bereiken met de bus (lijn 333, 334, 335, 630) of met de fiets.

Wij zijn al open vanaf 7u 's morgens! Vanaf 7u45 is er iemand extra aanwezig voor het copycenter - je kan al vanaf om 7u komen maar als het voor een grotere print- of copieeropdracht is geef je best op voorhand een seintje. Op zaterdag kan je doorlopend van 7u30 tot 17u bij ons terecht!

Printopdrachten, papers en thesissen mogen steeds doorgemaild worden, wij zorgen ervoor dat jouw opdracht klaarligt voor afhaling in de copyshop. Zo win je kostbare tijd! Meer info op Eindwerk Thesis GIP

Kwalitatieve afwerking: inbinden met ringen of gelijmd, snijden, vouwen, rillen, (scheur)perforeren, nieten, lamineren, etcetera.

Voor grote formaten (bouwplannen, foto's, affiches, posters) kan je ook bij ons terecht: Meer info op Grote Formaten

NIEUW: nu ook inbinden met papier op papier --> geef je documenten een originele en ecologische toets! Cyaan & Co beschikt over een machine waarmee papers gebonden kunnen worden zonder toevoeging van ringen, lijm of nietjes. De bladen worden immers in elkaar verweven op een duurzame manier. 100% recycleerbaar en 100% uniek !!

Wij helpen jou ook om geld te besparen: bij ons betaal je enkel het kleurtarief op die pagina's waar effectief kleur opstaat, tussenliggende pagina's die enkel zwart-wit zijn betaal je automatisch aan zwart-wit tarief!

Je kan kiezen tussen extra wit Maestro papier (Eucalyptusvezel) of 100% gerecycleerd Papier!  

Je vindt alle basisprijzen van het copy center op deze site (zie het keuzemenu links). 

Voor extra grote of speciale printopdrachten kan je steeds een offerte aanvragen of langskomen in de shop.

Vraag uw offerte aan voor speciale printopdrachten

Ons kopieercentrum is goed gelegen voor mensen uit Leuven, Kessel-Lo, Heverlee, Rotselaar, Holsbeek maar wordt zeker op zaterdag ook druk bezocht door inwoners van Aarschot, Kortenberg, Huldenberg, Tervuren, Tremelo of Haacht. 

 

Groot Formaat Prints, copies en scans

Meer info over de grote formaten

 

Pasfoto's en digitale fotoservice

klik hier voor meer info.

 

Boeken kaften

Geen tijd of zin om (school)boeken te kaften? Wij doen dat voor jou in één minuut!

Hierbij maken we geen gebruik van kleeffolie, we omhullen het boek met een stevige doorschijnende plastic kaft. Zo kan de kaft nadien nog vervangen worden en raakt de boekomslag niet beschadigd. Kaften kunnen ook nog perfect een 2e jaar gebruikt worden op een ander boek! De kostprijs is 1,95€ per boek of schrift.

 

Boeken kaften in 1 minuut

Tel +32 (0)16 84 76 82

Openingsuren:

MA 07u00 - 12u30

                13u00 - 17u00

DI-WO 07u00 - 12u30

13u00 - 18u30

DO-VR 07u00 - 18u30

ZA 07u30 - 17u00

ZO Gesloten