Onze "gazettenwinkel" heeft alle klassiekers die je in zo’n winkel verwacht: pers, tabak, loterij, Scooore, lijnkaarten, telefoonkaarten, vuilzakken, droogkuis, pasfoto's, nummerplaten en nog vanalles meer!

Als wij jouw krant, tijdschrift of tabak toch niet in ons gamma zouden hebben, dan bestellen wij dat graag voor  jou!

Pers kranten en magazines

Lotto & Scooore

Voor Euro Millions organiseren wij elke dinsdag en vrijdag een winkelspeelpot: dit zorgt voor gedeeld spelplezier en biedt de mogelijkheid om voor 10€ met 8 of 9 cijfers mee te spelen (hogere winstkans dus). Ook voor Lotto maken wij een winkelspeelpot voor speciale trekkingen of extra hoge jackpots.

Steeds een originele CADEAUTIP : de cadoosjes van de Nationale Loterij ! Het budget of het soort krasloten bepaal je helemaal zelf. Eventueel doe je er nog een wenskaartje of een klein gadget bij. Wij zorgen voor een mooie verpakking en klaar!  

Voor sportweddenschappen bieden wij Scooore van de Nationale Loterij aan!  

Wekelijkse winkelspeelpot SCOOORE: systeem 3/5: winst vanaf 3 juiste voorspellingen op 5 matchen (thuiswinst-gelijkspel-uitwinst). Speel mee in groep voor slechts 10€ per speler.

Logo Lotto Logo Scoore

BOEKEN EN DVD'S

Wij hebben steeds een selectie van actuele toppers en geschenkboeken in huis. Wij kunnen echter elk boek, strip, cd of dvd voor jou bestellen, aan dezelfde scherpe prijs als bijvoorbeeld bol.com of eci.be en bovendien gratis geleverd in de winkel. Wij leggen jouw boek opzij en jij komt het ophalen wanneer het jou past!

Ook voor de kids hebben wij heel wat leesvoer in voorraad: magazines, strips, leesboeken, mooie voorleesboeken voor de kleintjes, doeboekjes voor de hele kleintjes, kleur- en stickerboeken, ...

Ook kleurboeken voor volwassenen en de fantastische luisterverhalen van het Geluidshuis vind je bij ons!

Kleuren is trouwens hip voor volwassenen, zie ook deze reportage in het Eén Journaal hierover. 

Wenskaarten

Wenskaarten hoek  

Bij ons vind je wat je zoekt!

Kom snuffelen tussen onze 37 kaartenmolens en vind die speciale kaart die jij zoekt! Wij hebben stapels kaarten met leeftijden, humor, romantiek, 3D effecten maar ook kunstkaarten, houten kaarten, seizoenskaarten, XXL kaarten, Franse en Engelse, you name it!

Bij ons kan je kiezen uit het grootste assortiment van de hele streek.

Geen tijd om lang te zoeken? Zeg gewoon wat je nodig hebt, dan helpen wij jou graag !

Onze huisleveranciers zijn PaperClip, Artige, Depesche, Papette en Sendwish.

De originele kaarten van Sendwish kan je maar op enkele plaatsen vinden en zijn van de hand van een Sigrid Lenaerts, een creatievelinge uit Limburg.

 De wenskaarten van Papette zijn werkelijk unieke en verfijnde pareltjes. Originele kwaliteit die je niet zomaar overal kan vinden!

                                           

Tel +32 (0)16 84 76 82

Openingsuren:

MA 07u00 - 12u30

                13u00 - 17u00

DI-WO 07u00 - 12u30

13u00 - 18u30

DO-VR 07u00 - 18u30

ZA 07u30 - 17u00

ZO Gesloten