Onze "gazettenwinkel" heeft alle klassiekers die je in zo’n winkel verwacht: pers, tabak, Nationale Loterij, lijnkaarten, telefoonkaarten, vuilzakken, droogkuis, pasfoto's, nummerplaten en nog vanalles meer!

Als wij jouw krant, tijdschrift of tabak toch niet in ons gamma zouden hebben, dan bestellen wij dat graag voor  jou!

Pers kranten en magazines

Nationale loterij

Wij organiseren wekelijks meerdere winkelspeelpotten: dit zorgt voor gedeeld spelplezier en verhoogt de winstkansen van de deelnemers. Onze speelpotten kosten 10€ per deelnemer. Alles wordt officieel geregistreerd in onze kassa en alle spelers krijgen twee automatische mails met de gespeelde cijfers en de winst.

Vul bij ons je Lottery Club formulier in en ontvang na aankomst van je Lottery Club kaart een welkomstcadeau!

Kom zeker eens meespelen in onze Lottery Shop voor de speelpotten van:

Euro Millions : elke trekking (dinsdag en vrijdag)

Lotto: elke zaterdagtrekking

Krasloten: een keer per week, afronding inschrijvingen elke zaterdagavond (krasmoment is        maandagochtend). Meestal spelen wij het krasspel CASH. Als we een gans pak krasloten kunnen krassen dan heeft elke deelnemer een minimale return van 55% van zijn inzet. 

Extra Lotto: elke trekking (vrijdag de 13e, kerstlotto, nieuwjaarslotto)

Heb jij al een Lottery Club kaart van jouw favoriete gelukspunt Cyaan & Co? Schrijf je in en ontvang elke maand een gratis kraslot of een korting voor de Lotto of Euro Millions, mooi meegenomen toch?

CADEAUTIP : de cadoosjes van de Nationale Loterij! Het budget of het soort krasloten bepaal je helemaal zelf. Eventueel doe je er nog een wenskaartje of een klein gadget bij. Wij zorgen voor een mooie verpakking en klaar!


     

Wenskaarten

  

Bij ons vind je wat je zoekt!

Kom snuffelen tussen onze 37 kaartenmolens en vind die speciale kaart die jij zoekt! Wij hebben stapels kaarten met leeftijden, humor, romantiek, 3D effecten maar ook kunstkaarten, houten kaarten, seizoenskaarten, XXL kaarten, Franse en Engelse, you name it!

Bij ons kan je kiezen uit het grootste assortiment van de hele streek.Geen tijd om lang te zoeken? Zeg gewoon wat je nodig hebt, dan helpen wij jou graag !

Onze huisleveranciers zijn PaperClip, Artige, Depesche, Papette , Crownmill en Sendwish.

De originele kaarten van Sendwish kan je maar op enkele plaatsen vinden en zijn van de hand van een Sigrid Lenaerts, een creatievelinge uit Limburg.

 De wenskaarten van Papette zijn werkelijk unieke en verfijnde pareltjes. Originele kwaliteit die je niet zomaar overal kan vinden!

                                           

Tel: +32 (0)16/84.76.82

Openingsuren:

MA 07u00 - 12u30

                13u00 - 18u00

DI-WO 07u00 - 12u30

13u00 - 18u30

DO-VR 07u00 - 18u30

ZA 07u30 - 18u00

ZO Gesloten