Pasfoto’s

Pasfoto's nodig? In onze Photomaton kan je terecht voor officiële pasfoto's.

Onze pasfoto's zijn direct klaar na opname en zijn geschikt voor identiteitskaarten, rijbewijzen, enz....

Vragen of hulp nodig tijdens het nemen van de pasfoto's? Onze collega's staan altijd voor je klaar om je op gang te helpen en te controleren dat de foto's zeker goed genoeg zijn voor de overheid!

Je betaalt €10 voor 5 pasfoto's. Kom je met meerdere personen tegelijkertijd, dan krijg je een kortingsbon die je kan gebruiken in onze winkel (€-5 voor 2 personen, €-10 voor 3 personen).

Je kan bij ons terecht met kinderen vanaf ongeveer 4 jaar oud. Is je kind toch jonger? Dan bestaat het risico dat de foto's niet conform de richtlijnen van de overheid zijn. Daarom raden we aan om naar een professionele fotograaf te gaan.

 

 

Digitale fotoservice

Wij bieden ook een instant printservice aan voor foto's in fotolab kwaliteit!

Je betaalt geen opstartkost en je geniet van aflopende prijzen (prijs per foto is lager voor 20 foto's dan voor 1 foto).

Mogelijke formaten: 10 x 15cm        15 x 20cm        20 x 30cm         groter kan ook, dan maken we gebruik van onze plotters (info: grote formaten)

Je hebt de mogelijkheid om elke foto op een eenvoudige manier te optimaliseren (uitvullen, inzoomen, bijkleuren, enz...). Ook hiermee helpen wij jou graag op gang.

Met onze fotocomputer kan je ook een leuke fotocollage maken of een mooi frame rond een foto plaatsen. Je hebt keuze uit tal van leuke templates. Ideaal als cadeau of om thuis op te hangen!

Premium kwaliteit: foto's worden geprint met de dye sublimation techniek, zijn 70 jaar kleurvast en waterproof.

Binnen de vijf minuten ben je terug buiten met prachtige foto's!

Foto vergroting

Alle formaten zijn mogelijk t.e.m. B0 (140*100 cm). We kunnen ook afdrukken per lopende meter. De breedte blijft 100cm. (Zie grote formaten)

Wij controleren of uw foto voldoet aan de kwaliteitsvereisten om te vergroten.

U heeft de keuze uit blinkend fotopapier, mat fotopapier of extra dik posterpapier.

Idee: wil u een grote foto ophangen aan de ingang van een feestzaal, voor 1 avond? Dan kan u uw foto op standaard posterpapier laten afprinten. Dit geeft een uniek effect in de zaal en is een stuk goedkoper dan op fotopapier.

Wachten? Bij ons in ieder geval niet lang! Je krijgt je foto of poster onmiddellijk mee. Het afdrukken duurt maar enkele minuten.

Foto in posterformaat

Tel: +32 (0)16/84.76.82

Email: copycenter@cyaanenco.be

Openingsuren:

MA 07u00 - 12u30

                13u00 - 18u00

DI-WO 07u00 - 12u30

13u00 - 18u30

DO-VR 07u00 - 18u30

ZA 07u30 - 18u00

ZO Gesloten