Pasfoto’s

Pasfoto's nodig? In onze Photomaton kan je terecht voor officiële pasfoto's.

Onze pasfoto's zijn direct klaar na opname en zijn geschikt voor identiteitskaarten, rijbewijzen, enz....

Je betaald €10 voor 5 pasfoto's. Kom je met meerdere personen tegelijkertijd, dan krijg je een kortingsbon die je kan gebruiken in onze winkel.

Je kan bij ons terecht met kinderen vanaf 5 jaar oud. Is je kind toch jonger? Geen probleem! Wij werken samen met fotograaf Benny Winckelmans te Kessel-Lo. Hij zorgt voor pasfoto's voor peuters en kleuters.

Vragen of hulp nodig tijdens het nemen van de pasfoto's? Onze collega's staan altijd voor je klaar om je verder te helpen!

 

Digitale fotoservice

Wij bieden ook een printservice aan voor foto's in fotolab kwaliteit!

Je betaald geen opstartkost en je geniet van aflopende prijzen (prijs per foto is lager voor 20 foto's dan voor 1 foto).

Mogelijke formaten: 10 x 15cm        15 x 20cm        20 x 30cm         groter kan ook, dan maken we gebruik van onze gewone printers of voor echte grote formaten gebruiken we onze plotters.

We geven je de mogelijkheid om elke foto op een eenvoudige manier te optimaliseren (uitvullen, inzoomen, bijkleuren, enz...)

Er is ook een mogelijkheid om een leuke fotocollage te maken of een mooi frame rond een foto te plaatsen. Je hebt keuze uit tal van leuke templates. Ideaal als cadeau of om thuis op te hangen!

Premium kwaliteit: foto's worden geprint met de dye sublimation techniek, zijn 70 jaar kleurvast en waterproof.

Binnen de vijf minuten ben je terug buiten met prachtige foto's! Geweldig toch?

Foto vergroting

Alle formaten zijn mogelijk t.e.m. B0 (140*100 cm). We kunnen ook afdrukken per lopende meter. De breedte blijft 100cm. (Zie grote formaten)

Wij controleren of uw foto altijd of deze voldoet aan de kwaliteitsvereisten om te vergroten.

U heeft de keuze uit blinkend fotopapier, mat fotopapier of extra dik posterpapier.

Idee: wil u een grote foto ophangen aan de ingang van een feestzaal, voor 1 avond? Dan kan u uw foto op standaard posterpapier laten afprinten. Dit geeft een uniek effect in de zaal en is een stuk goedkoper dan op fotopapier.

Wachten? Bij ons in ieder geval niet lang! Je krijgt je foto of poster onmiddellijk mee. Het afdrukken duurt meestal niet zo lang.

Foto in posterformaat

Tel: +32 (0)16/84.76.82

Openingsuren:

MA 07u00 - 12u30

                13u00 - 18u00

DI-WO 07u00 - 12u30

13u00 - 18u30

DO-VR 07u00 - 18u30

ZA 07u30 - 18u00

ZO Gesloten