Vaping bij Cyaan & cO

Probeer je te stoppen, ben je op zoek naar een nieuwe damper of damp je voor het plezier?

Bij Cyaan & Co vind je een uitgebreid assortiment aan vapers, liquids, coils, en nog veel meer.

Wij werken samen met en hebben een sterke band een erkende bedrijven in België, Nederland en Duitsland. Zij voorzien ons van kwaliteitsproducten van bekende merken met garantie*.

TOP-merken

Cyaan & Co biedt topmerken aan zoals Millers, Eleaf, Justfog, HEXA, BLU, Vype, Six Licks en nog veel meer.

Voor alle toestellen op stock hebben wij ook de geschikte coils.

Coils zijn het hart van de damper. Zij verwarmen de liquid tot 100°C waardoor er damp ontstaat. Deze damp inhaleert u door in te ademen wanneer u het mondstuk van uw toestel in uw mond heeft.

*Bij aankoop van een vaper krijgt u tot 3 maanden garantie na de aankoopdatum. Liquids, pods en coils vallen niet onder deze garantie.

Dampers & Liquids

Op zoek naar een lekker smaakje om te dampen? Bij Cyaan & Co hebben we een uitgebreid gamma aan liquids van verschillende merken. We sommen ze even voor je op:

Millers: Millers heeft verschillende reeksen. Zo heb je de Silverline, Chromeline, Goldline en de Platinumline. Alle reeksen hebben een verschillende prijsklasse en verschillende smaken in hun assortiment. Wij hebben alle smaken van de Silverline en de Chromeline op stock. Andere reeksen zijn ten alle tijden bestelbaar. Indien je ze voor 15u besteld in onze winkel, kan je ze de volgende werkdag komen ophalen.

Six Licks: Six Licks werkt op basis van SHAKE&VAPE. De bedoeling hiervan is dat je een smaak naar keuze koopt samen met een nicotinebooster. Je kan dan zelf het nicotinegehalte bepalen. De nicotinebooster voeg je bij het flesje van Six Licks en schudden maar. De liquid is dan klaar om te gebruiken. Six Licks werkt vooral met zoete smaken.

HEXA: Hexa werkt op een totaal andere manier dan zelf liquids bijvullen en coils vervangen. Hier heb je 1 toestel en verschillende pods. Deze pods klikken a.d.h.v. een gemakkelijk magnetisch systeem vast in het toestel zelf. Deze pods bevatten zelf liquid en een coil, zo moet je zelf niet bijvullen. Wanneer de pod leeg is, kan deze de vuilbak in en steek je een nieuwe in je toestel. De toestellen van HEXA zijn klein, gemakkelijk in gebruik en stijlvol. Je kan bij het toestel kiezen uit verschillende kleuren. Bij HEXA moet je ook nergens op drukken om te dampen.

Het nadeel van HEXA is dat je beperkt bent tot 3 nicotinegehaltes (0mg, 10mg, 20mg) en 6 smaken (Blueberry, Tobacco, Tobacco menthol, Menthol, Mango en Raspberry frost). Alle smaken zijn in alle nicotinegehaltes op stock bij Cyaan & Co.

Vype: Vype werkt hetzelfde als HEXA. Je koopt een toestel en pods en je kan onmiddellijk beginnen met dampen. Bij Vype heb je andere smaken dan bij HEXA en je kan ook kiezen voor toestellen van Vype waar je zelf liquids in kan doen en coils kan vervangen. Bij Vype moet je zelf wel op een knop drukken om te dampen.

ELEAF en Justfog: Bij Cyaan & Co kan je verschillende modellen kopen van ELEAF en Justfog. Ons gamma gaat van starterskit's tot professionele dampers. Voor elk wat wils!

Op al deze toestellen krijg je standaard 3 maanden garantie en gratis uitleg/expertise van onze collega's.

Stel je vraag:

*
*
*
*
*

Tel: +32 (0)16/84.76.82

Email: copycenter@cyaanenco.be

Openingsuren:

MA 07u00 - 12u30

                13u00 - 18u00

DI-WO 07u00 - 12u30

13u00 - 18u30

DO-VR 07u00 - 18u30

ZA 07u30 - 18u00

ZO Gesloten