Wij bieden twee soorten goedkopere toners aan (goedkoper dan original equipment manufacturer of OEM):
 

1: XRC gamma = Xerox Replacement Cartridges = Xerox toners voor niet Xerox printers. Re-engineering van toners van de grootste printerfabrikanten (HP, Brother, OKI, etc). Xerox stopt daar enorm veel knowhow en testing in waardoor het voor het XRC gamma exact dezelfde betrouwbaarheid kan garanderen als voor de OEM toners. 

 Xerox toner for non Xerox printers

De klant krijgt steeds een levenslange garantie op zijn toner! De prijzen van XRC toners zijn echter een stuk lager dan die van dure merktoners.

Wist U dat Xerox de laserprinter technologie heeft uitgevonden?  Xerox blijft tegelijkertijd innoveren en verbeteren. Wie xerografisch printen of kopïeren zegt, zegt Xerox.

Onze conclusie: Xerox cartridges zijn even betrouwbaar als de cartridges van andere printermerken. Maar wel een stuk vriendelijker voor uw portemonnee: 100% kwaliteit. 0% risico!


Klik hier voor de laatste overzichtsbrochure van het XRC gamma of voor de kortere informatie brochure

Xerox compatibele toners

Neem nu deel aan het getrouwheidsprogramma van Xerox voor XRC (en Xerox original toners) en verdien mooie prijzen:

2: Naamloos gamma (wit product): als u nog lager wenst te gaan in prijs. Onze toners zullen echter nooit de goedkoopste van de hele markt zijn: dat komt omdat wij enkel kwalitatief betrouwbare producten willen verkopen en ook geen piraatpatronen verkopen waarvoor de patentrechten van de merken geschonden zijn Ook hier krijgt u een tevredenheidsgarantie van ons, maar eerlijkheidshalve zeggen we erbij dat de kans op uitval iets groter is dan bij de OEM of XRC toners.

Compatibele toners 'wit product'

Vraag nu prijs aan voor goedkopere toners voor uw printer(s).

Toner types waarvoor wij geen kwalitatief alternatief hebben, worden enkel in de OEM versie aangeboden (regelmatig hebben wij hier goedkope overstocks van in voorraad - zie tweedehands toners van grote merken).

Noot: toners kunnen wij niet lokaal bijvullen maar wij verkopen dus wel (voorverpakte) gerecycleerde toners.