Wij bieden twee soorten goedkopere toners aan (goedkoper dan original equipment manufacturer of OEM):
 

1: XRC gamma = Xerox Replacement Cartridges = Xerox toners voor niet Xerox printers. Re-engineering van toners van de grootste printerfabrikanten (HP, Brother, OKI, etc). Xerox stopt daar enorm veel knowhow en testing in waardoor het voor het XRC gamma exact dezelfde betrouwbaarheid kan garanderen als voor de OEM toners. 

 Xerox toner for non Xerox printers

De klant krijgt steeds een levenslange garantie op zijn toner! De prijzen van XRC toners zijn echter een stuk lager dan die van dure merktoners.

Wist U dat Xerox de laserprinter technologie heeft uitgevonden?  Xerox blijft tegelijkertijd innoveren en verbeteren. Wie xerografisch printen of kopïeren zegt, zegt Xerox.

Onze conclusie: Xerox cartridges zijn even betrouwbaar als de cartridges van andere printermerken. Maar wel een stuk vriendelijker voor uw portemonnee: 100% kwaliteit. 0% risico!


Klik hier voor informatie brochure

Xerox compatibele toners

 

2: Naamloos gamma (wit product): als u nog lager wenst te gaan in prijs. Onze toners concurreren met de scherpste prijzen uit de hele markt en ook hier krijgt u een tevredenheidsgarantie van ons. Eerlijkheidshalve zeggen we erbij dat de kans op uitval iets groter is dan bij de OEM of XRC toners.

Compatibele toners 'wit product'

Vraag nu prijs aan voor goedkopere toners voor uw printer(s).

Toner of drum types waarvoor wij geen kwalitatief alternatief hebben, worden enkel in de OEM versie aangeboden (regelmatig hebben wij hier goedkope overstocks van in voorraad - zie overstock toners van grote merken).

Noot: toners kunnen wij niet lokaal bijvullen maar wij verkopen dus wel (voorverpakte) gerecycleerde toners.