Nationale loterij en speelpotten

Wij organiseren wekelijks verschillende winkelspeelpotten: dit zorgt voor gedeeld spelplezier en verhoogt de winstkansen van de deelnemers. Onze speelpotten kosten 10€ per deelnemer. Alles wordt officieel geregistreerd in onze kassa en de spelers krijgen twee automatische mails met de gespeelde cijfers en de winst.

Kom zeker eens meespelen in onze Lottery Shop voor de speelpotten van:

   Euro Millions : trekking op dinsdag en vrijdag avond

   Lotto: trekking op woensdag en zaterdag avond

   Krasloten: een keer per week, afronding inschrijvingen elke zaterdagavond (krasmoment is elke       maandagochtend om 9u). Meestal spelen wij het krasspel CASH. Als we een gans pak krasloten kunnen krassen dan heeft elke deelnemer een minimale return van 55% van zijn inzet. 

   Extra Lotto: bij elke trekking (vrijdag de 13e, kerstlotto, nieuwjaarslotto)

Heb jij al een Lottery Club kaart van jouw favoriete gelukspunt Cyaan & Co? Schrijf je in en ontvang elke maand een gratis kraslot of een korting voor de Lotto of Euro Millions. Als welkomstcadeautje krijg je al een Win For Life van 3 euro, mooi meegenomen toch?

CADEAUTIP : de CADOOSJES van de Nationale Loterij! Het budget of het soort krasloten bepaal je helemaal zelf. Eventueel doe je er nog een wenskaartje of een klein gadget bij. Wij zorgen voor een mooie verpakking en klaar!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x