Printopdracht


Wij werken met het FIFO principe (First In, First Out)

Stuur tijdig je printopdrachten door!


EXTRA INFO:

Mailadres Copycenter: copycenter@cyaanenco.be

Mailadres Algemeen: info@cyaanenco.be

Telefoonnummer klantendienst: 016/84.76.82

Kies je voor kleur, dan worden de pagina's die toch zwart/wit zijn als zwart/wit aangerekend.

LET OP: Op zondag afhalen is niet mogelijk!


Vul het formulier in, upload jouw bestand(en) en wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer je printopdracht klaar is!

Indien je meer dan 5 bestanden wil laten printen (of een extra zwaar bestand), gelieve ze via mail door te sturen naar ons copycenter of gebruik te maken van de gratis service van WeTransfer. Je kan dan nog steeds gebruik maken van ons formulier en hier de WeTransfer link invullen.

Geen tijd om je printopdracht af te komen halen? Geen probleem! Wij sturen je printopdracht naar je thuis op. Het versturen van printopdrachten brengt een meerkost van €5,95 met zich mee.

Bij het verzenden van je printopdracht voorzien wij je van een track & trace code van Bpost waarmee je de zending online kan volgen. (Voor 16u verzonden = de volgende werkdag geleverd aan huis/kantoor)

*dit geldt enkel bij printopdrachten in kleinere oplages. Bij grotere oplages of gespecialiseerde printopdrachten kan dit enkele werkdagen langer duren.

Prijslijsten copycenter

Textielbedrukking

Wil je iets laten drukken op textiel (T-shirts, sweaters, enz...), dan vind je meer uitleg op de pagina van ons copycenter.

Je kan ons ook een mailtje sturen of opbellen op het nummer 016/84.76.82. We geven je dan graag meer uitleg over textielbedrukking en een eventuele prijsopgave.

Banners / Spandoeken

Een banner of spandoek laten drukken voor je bedrijf of simpelweg om thuis op te hangen? Het is allemaal mogelijk bij Cyaan & Co!

Wil je meer informatie over het laten drukken van banners of spandoeken? Raadpleeg de pagina van ons copycenter of neem contact met ons op door een mailtje te sturen of ons te bellen op het nummer 016/84.76.82.

Printopdracht
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Printopdracht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x