Ons verhaal

Ons verhaal - Cyaan & Co

Cyaan & Co is in 2011 opgericht onder de naam “Cyaan & Co, Refill & Print Shop”. De bedoeling was om iets duurzaams te doen met inktpatronen, vullen dus – ecologisch en economisch. Een copymachine kwam daar als vanzelfsprekend ook bij. Gaandeweg werd het gamma van inktpatronen en toners steeds uitgebreid (zowel originele als niet originele) en begon de zaak ook bekend te raken als plaats waar je overstock patronen kon verkopen en kopen.

Met de aanschaf van een 2e en 3e copier, een plotter voor de grote formaten en verschillende afwerkingsmachines, konden we stilaan van een echt copycenter spreken en werd vooral het pand te klein.

In 2013 was Cyaan & Co de winnaar van de wedstrijd 'Starter in de Vitrine' (juryprijs - categorie Handel). Dit was een campagne van de Stad Leuven ter promotie van de nieuwe handelszaken (starters 2011-2012-2013).

Winnaar "Starter in de vitrine 2013" Stad Leuven - Cyaan & Co

Na de overname van Dagbladhandel “’t Schrijverke” – 50m verderop aan de overkant van de Aarschotsesteenweg – in 2013 kwamen er een heleboel activiteiten bij, en ook personeel.

Sinds mei 2014 zijn wij begonnen met het uitbouwen van een 3D-printafdeling. Deze hebben we onder de naam Formando in de markt gezet, als "zuster" van Cyaan & Co. Formando richt zich specifiek op de professionele 3D printmarkt en biedt design- en printcapaciteit. In 2019 is Formando een aparte bvba geworden met kantoor en atelierruimte op het adres van Cyaan & Co. In februari 2023 was Formando te groot geworden voor de fysieke ruimte achteraan bji Cyaan & Co en is Formando verhuisd naar een nagelnieuw industrieel pand in Genk.

In 2018 hebben wij het aanleunende pand van de oude Post van Wilsele aangekocht en de winkel verbouwd en vergroot. Hierdoor kregen we meer ruimte voor onze speelgoed- en kantoorafdelingen.

Doorheen de jaren zijn er verschillende nieuwe activiteiten bijgekomen zoals refurbished iPhones en iPads, nummerplaten, lasercutting, manden met streekproducten of koffie on the go.

2021: opstart van onze eigen webshop voor kantoormaterialen, promotional products en onze gamma's van speelgoed en gifts. Sindsdien zijn daar nog bijgekomen: webshop voor refurbished Apple producten, webshop voor alle drukwerken op maat (van t shirts over flyers en visitekaartjes tot banners) 'DrukDirect.be', webshop voor snoepgoed 'Snoephaven.be'. We zijn ervan overtuigd dat de toekomst ligt in een combi van offline en online.

2023: onze producten en diensten zijn ondertussen zo divers geworden dat het geheel soms onduidelijk wordt voor de klant. We hebben nood aan een duidelijkere communicatie en maken een opsplitsing tussen Cyaan & Co GEMAK&PLEZIER en Cyaan & Co KANTOOR. 

Wij blijven ons amuseren en zijn benieuwd naar what the future brings :-)

Maken deel uit van het Cyaan & Co-team: Fanny, Maarten, Peter, Jordi, Cindy, Anna, Lies, Timon, Tamara, Paula, Eva, Peggy, Nick, Mathieu, Marie & Tom.

Ons team - Cyaan & Co

Ons team - Cyaan & Co

Ons verhaal

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x