Verkoop jouw overstocks inkt & toner

Wij betalen nog een mooie prijs voor jouw stock van oude, volle print supplies!

Zowel toners als inktpatronen, maar ook drums, fusers en maintenance kits.

Wij kopen enkel originele merkpatronen op. Overschotten van witte producten hebben voor ons geen restwaarde maar mogen eventueel wel mee afgegeven worden - dan zorgen wij voor een correcte recyclage.

Waarom overtollige stocks aan Cyaan & Co verkopen?

  • Wij doen direct een bod zodat je een snelle verkoop kan realiseren. Je moet geen advertentie
    maken en opvolgen op ebay of 2ehands bijvoorbeeld.
  • Wij betalen een correcte prijs voor jouw patronen.
  • Wij betalen direct cash uit bij ontvangst.
  • Cyaan & Co regelt ook de ophaling indien gewenst. In dat geval betalen wij een voorschot van 50% en het saldo na ontvangst en controle van de goederen (voor bedrijven).
  • Mogelijkheid om een factuur te maken.
  • Cyaan & Co is een gekende en betrouwbare koper met jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en verkoop van overstocks. Check onze commentaren op Google of Facebook.

Opgelet: de patronen mogen niet gebruikt zijn en moeten verzegeld zijn. Om een correct bod te ontvangen, kan je best zoveel mogelijk info doormailen (een foto van het lot, de vervaldata als deze erop staan, duidelijke vermelding van de types). Je mag er ook direct mee langskomen in de zaak, in dat geval bel je best wel even op voorhand zodat wij hier iemand voor kunnen vrijmaken.

Kortom: jouw overstocks aan print supplies verkopen zorgt voor een mooie opbrengst, zorgt voor ruimte op jouw bureel of in jouw magazijn en is circulair en dus goed voor het milieu ! 

Gebruikte (lege) patronen nemen wij ook aan, hier kan u nog een leeggoed vergoeding voor krijgen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x