Refurb

CYAAN & CO HEEFT EEN UITGEBREIDE KEUZE VAN REFURBISHED IPHONES EN IPADS OP STOCK.

“Refurbished” betekent gereviseerd. Deze toestellen zijn dus niet nieuw en kunnen lichte gebruikssporen bevatten maar ze zijn helemaal nagekeken en indien nodig in orde gebracht. Wij verkopen refurb toestellen van 2 verschillende 'graden': zo goed als nieuw (A grade) of licht gebruikt (B grade). C grade toestellen zijn zichtbaar gebruikt en bieden wij enkel op aanvraag aan.  

Je kan een refurbished smartphone het best vergelijken met een occasie auto: de garagist zal die ook eerst aan een check-up onderwerpen alvorens hem te verkopen. En niet iedereen die een auto wil kopen wil perse een nieuwe auto kopen. Een jonge tweedehands rijdt ook prima en kost een stuk minder, toch!

Het bedrijf dat de aankoop en de kwaliteitscontrole voor ons doet, kennen wij persoonlijk en wij geven hier dan ook graag 2 jaar garantie op(ook op de batterij).

5 redenen om een refurbished iPhone of iPad te kopen bij Cyaan & Co:

1. De prijs is tot 50% goedkoper. We volgen de prijzen van de markt op de voet en passen de prijslijst in onze winkel hierop aan.

2. Ruime keuze van oudere instapmodellen tot meest recente types.     

3. Standaard 2 jaar garantie (ook op de batterij). Zou er een probleem zijn, dan ontzorgen wij u voor de reparatie of omruiling.

4. U koopt bij je vertrouwde buurtwinkel en kent ons persoonlijk. Wij hechten het grootste belang aan uw tevredenheid.

5. Doosje en laadkabel zijn inbegrepen, hoesje en oortjes zijn ook verkrijgbaar.

Desgewenst maken wij je toestel ook startklaar (overzetten van data van oude iPhone naar nieuwe).
Wij hebben instapmodellen zoals de iPhone 6S tot en met de nieuwste iPhone 12. Voor de meest recente types is het aanbod uiteraard kleiner en kunnen wij ook op bestelling werken.

Je ziet het, we hebben voor ieder wat wils: een eerste gsm voor een 12-jarige, een top iPhone of iPad voor een jongvolwassene of een eenvoudig apparaat voor jouw oma. Zelfs voor een 34,5-jarige Mormoonse blinde basketter hebben wij het geschikte apparaat. :-)


GARANTIE VAN 2 JAAR

Al onze toestellen worden standaard geleverd met 2 jaar garantie, op het apparaat en ook op de batterij. De garantietermijn begint te lopen vanaf de dag van aankoop.

Wanneer vervalt de garantie?

- Valschade: barst of scheur in het scherm

- Waterschade

- Wanneer jijzelf of derden aan het toestel gesleuteld hebben

De garantie op alle toestellen is niet van toepassing op de home-button bij iPhone's vanaf de iPhone 7 en alle iPad's vanaf de iPad Air 2 en/of door eigen schade (waterschade, glasbreuk, bekrassing, enz).

Wij kunnen een toestel dat niet meer in garantie is wel zelf repareren of opsturen om het door onze leverancier te laten herstellen. U heeft dan de keuze tussen twee opties:

- Onze leverancier maakt een bestek op voor de reparatie, je bent akkoord met de prijs en je toestel wordt hersteld en terug naar ons opgestuurd.

- Onze leverancier maakt een bestek op voor de reparatie, u wilt niet ingaan op dit bestek. In dat geval wordt een bestekkost van €29,95 incl. btw aangerekend waarna je toestel teruggestuurd wordt (niet hersteld).

*De meeste toestellen zijn op voorraad, zo niet kunnen wij ze onmiddellijk bestellen. De prijzen kunnen na onbepaalde tijd veranderen. Al onze toestellen zijn uitvoerig nagekeken getest. Alle toestellen worden geleverd met een oplader, opbergdoos en SIM-tool (enkel bij 4G-toestellen). Al onze toestellen zijn kwaliteitsklasse 'als nieuw' of 'licht gebruikt'. De kwaliteitsklasse 'zichtbaar gebruikt' is beschikbaar op bestelling.

HERSTELLING IPHONE'S & IPAD'S

Nieuw: Sinds kort kan je bij Cyaan & Co terecht voor basisherstellingen aan je iPhone of iPad. Heb je je toestel per ongeluk laten vallen, gaat je batterij snel leeg of laadt hij niet meer op? Geen enkel probleem! Wij herstellen je toestel zo snel mogelijk tegen scherpe prijzen.

Wij werken enkel met materialen van de beste kwaliteit (A+ kwaliteit). Zo garanderen wij een kwaliteitsvolle reparatie waar je lang van zult genieten!

Voor andere herstellingen werken wij samen met een erkende reparateur en kan u ons contacteren via de contact-pagina. U krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk een antwoord of wij deze herstelling kunnen uitvoeren en een prijsindicatie.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x