Refurb

Refurbished iPhones en iPads Cyaan & Co

“Refurbished” betekent gereviseerd. Refurbishe iPhones of iPads zijn dus niet nieuw en kunnen lichte gebruikssporen bevatten maar ze zijn helemaal nagekeken en indien nodig in orde gebracht. Wij verkopen refurb toestellen van 3 verschillende 'graden': zo goed als nieuw (A grade) of licht gebruikt (B grade). C grade toestellen zijn zichtbaar gebruikt en bieden wij enkel op aanvraag aan.  

Je kan een refurbished smartphone het best vergelijken met een occasie auto: de garagist zal die ook eerst aan een check-up onderwerpen alvorens hem te verkopen. En niet iedereen wil per sé een nieuwe auto kopen. Een jonge tweedehands rijdt ook prima en kost een stuk minder, toch!

5 redenen om een refurbished iPhone of iPad te kopen bij Cyaan & Co:

1. De prijs is tot 50% goedkoper. We volgen de markt op de voet en passen onze prijzen aan.

2. Ruime keuze van oudere instapmodellen tot meest recente types. Je ziet het toestel vooraleer je het koopt. Types die we niet op voorraad hebben, worden binnen de 48u geleverd.    

3. Standaard 3 jaar garantie en 2 jaar op de batterij. Als er toch een probleem is, dan ontzorgen wij jou voor de reparatie of omruiling.

4. Je koopt bij jouw vertrouwde buurtwinkel en kent ons persoonlijk. Wij hechten het grootste belang aan jouw tevredenheid. Indien nodig maken wij jouw toestel ook startklaar.

5. Doosje en laadkabel zijn inbegrepen, hoesje en oortjes zijn ook verkrijgbaar.

Je ziet het, we hebben voor ieder wat wils: een eerste gsm voor een 12-jarige, een top iPhone of iPad voor een student of een eenvoudig apparaat voor de oma. Zelfs voor een 34,5-jarige Mormoonse blinde basketter hebben wij de geschikte iPhone. :-)

GARANTIE VAN 3 JAAR

Al onze toestellen worden standaard geleverd met 3 jaar garantie, op het apparaat en 2 jaar op de batterij. De garantietermijn begint te lopen vanaf de dag van aankoop.

Wanneer vervalt de garantie?

- Valschade: barst of scheur in het scherm

- Waterschade

- Wanneer jijzelf of derden aan het toestel gesleuteld hebben

De garantie op alle toestellen is niet van toepassing op de home-button bij iPhones vanaf de iPhone 7 en alle iPads vanaf de iPad Air 2 en/of door eigen schade (waterschade, glasbreuk, bekrassing, enz).

Wij kunnen een toestel dat niet meer in garantie is wel zelf repareren of opsturen naar onze leverancier. Je hebt dan de keuze tussen twee opties:

- Onze leverancier maakt een bestek op voor de reparatie, na akkoord wordt jouw toestel hersteld en terug naar ons opgestuurd.

- Onze leverancier maakt een bestek op voor de reparatie, je wilt niet ingaan op dit bestek. In dat geval wordt een bestekkost van €29,95 incl. btw aangerekend waarna jouw toestel (niet hersteld) teruggestuurd wordt.

HERSTELLING IPHONES & IPADS

Nieuw: Sinds kort kan je bij Cyaan & Co terecht voor basisherstellingen aan je iPhone of iPad. Heb je je toestel per ongeluk laten vallen, gaat je batterij snel leeg of laadt hij niet meer op? Geen enkel probleem! Wij herstellen je toestel zo snel mogelijk tegen scherpe prijzen.

Wij werken enkel met materialen van de beste kwaliteit (A+ kwaliteit). Zo garanderen wij een kwaliteitsvolle reparatie waar je lang van zult genieten!

Voor andere herstellingen werken wij samen met een erkende reparateur en kan u ons contacteren via de contact-pagina. U krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk een antwoord of wij deze herstelling kunnen uitvoeren en een prijsindicatie.

Herstelling iPhones en iPads Cyaan & Co Wilsele (Leuven)


Refurb

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x