Kantoor & Inkt

De meest courante kantoorproducten zijn permanent op voorraad in onze winkel. Voor inkt en toners hebben wij de ruimste stock van de streek. Zoek je een speciaal soort map, gradenboog of papiervernietiger? Dat bestel je eenvoudig bij ons in de winkel of via onze webshop. 

We werken ook circulair door oude inkt- en toneroverschotten op te kopen en aan onklopbare prijzen verder te verkopen.

Webshop kantoor

Webshop kantoor

Meer dan 25.000 artikelen voor kantoor, kantine en schoonmaak. Alles voor het thuiskantoor en voor de professionele gebruiker. Wij staan voor jou klaar met raad en daad.

Webshop stempels & gravures

Webshop stempels & gravures

Ontwerp je eigen stempel of gravure, binnen de week bij ons geleverd. Indien gewenst doen we het ontwerp samen of voor jou. Contacteer ons voor uitleg over de verschillende soorten stempels of naamplaten.

Budget inkt & toner

Budget inkt & toner

Inkt & toners tegen de scherpste prijzen. Zowel origineel als bijvullen of wit product. Wij kopen ook uw overstocks op (zowel volle als lege print supplies).

Verkoop jouw overstocks inkt & toner

Verkoop jouw overstocks inkt & toner

Wij kopen jouw overstocks van originele inkt & toner cartridges op. Maak plaats in jouw kast, ruim op en verdien er nog wat mee!

Verkoop jouw lege inkt & toner

Verkoop jouw lege inkt & toner

Wij kopen jouw lege inkt & toners cartridges op. De meeste types hebben nog een restwaarde, de andere mogen ook afgegeven worden en dan zorgen wij voor een correcte recyclage.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x