Verkoop jouw lege inkt & toner

Idee
Het idee van het inzamelen voor lege cartridges is eenvoudig: 80% van de cartridges die in BelgiĆ« verkocht worden, belandt na gebruik nog steeds in de vuilbak terwijl deze cartridges ingezameld kunnen worden voor hergebruik of recyclage!          

Cyaan & Co wil optreden als tussenschakel tussen de eindgebruikers en de gespecialiseerde recyclagefirma's.

Breng jouw lege cartridges en toners naar Cyaan & Co en houd ze uit de vuilbak. Zo verlaag jij mee de afvalberg en het levert jou ook nog wat op!               

Voorwaarden
Voor de meeste herbruikbare cartridges kan Cyaan & Co een vergoeding uitbetalen. Je vindt de lijst met types en prijzen onderaan deze tekst.

De cartridges moeten origineel zijn ('virgin', tenzij anders vermeld in de lijst) en in goede staat om vergoed te kunnen worden.   

Ook cartridges die niet op deze lijst staan worden aanvaard! Wij beschikken over de nodige contacten om deze in het recyclagecircuit te laten belanden. Alles gebeurt conform de geldende OVAM richtlijnen.

Aangezien de prijzen op de internationale markt volatiel zijn, kunnen onze prijzen om de twee maanden aangepast worden. Eerlijkheidshalve moeten wij melden dat de marktprijzen al enkele jaren in dalende lijn zijn.

Bedrijven, scholen, verenigingen of particulieren kunnen hun lege patronen rechtstreeks in onze shop in Wilsele afgeven ofwel opsturen naar ons BPostpunt. De toners en cartridges kunnen in een grote doos verzameld worden.

Cyaan & Co doet een kwaliteitstest op de afgegeven cartridges en bezorgt jou een gedetailleerde lijst met de aantallen en de prijzen. We betalen direct cash uit maar desgewenst kan je op basis van deze lijst ook een verkoopfactuur aan aan ons opmaken.

Lege inktpatronen prijslijst


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x