Boeken & strips

Onze ruimste boekenafdeling is die voor de jeugd: voor jonge lezers hebben wij een grote afdeling met magazines, strips, (voor)leesboeken, AVI boeken, encyclopediën, YA boeken, maar ook doe-, knutsel- en leerboeken of voelboekjes voor de allerkleinsten. En natuurlijk de fantastische luisterverhalen van het Geluidshuis!

Voor de volwassenen is ons motto " van alles wat". We gaan met ons permanent assortiment wel in de breedte maar minder in de diepte. Speciale of oudere titels liggen dus niet standaard in de winkel zijn wel op bestelling verkrijgbaar. Maar van alle boekenfamilies hebben we dus minstens een basisgamma; dus naast romans, thrillers en non fictie boeken hebben we ook cadeauboeken, kookboeken, fotoboeken, reisboeken, wandelkaarten, kleurboeken voor volwassenen of puzzelboeken.

Wij hebben ook een mooi gamma strips voor volwassenen op voorraad - ook integrale hard cover uitgaven.

Bij Cyaan & Co kan je genieten van een mooie korting met jouw spaarkaart voor leesboeken en strips! Bij een volle kaart van €111 krijg je €5 korting voor jouw volgende boek of strip.

Check zeker ook onze mooie educatieve posters en onderleggers of onze wereldkaarten en wereldbollen.
Boeken van lokale auteurs

Wij geven graag de kans aan lokale auteurs om hun boeken bij ons te verkopen. Een van de boeken die we momenteel aanbieden is "Zet je tuin in beweging" van Sofie Hoste.

Tuinen in Beweging

Boek - Zet je tuin in beweging

Logo - Tuinen in beweging

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuin inspiratie? Tuinen in Beweging helpt je verder met alles over je tuin.

Sofie helpt je graag verder! 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x