Boeken & strips

In onze bescheiden maar gezellige boekenwinkel leggen wij de focus op recente en populaire titels. We volgen de actualiteit en hebben de toppers steeds op stock. 

Boeken of strips die wij niet op stock hebben, kunnen wij makkelijk bestellen - aan de vaste boekenprijs en bovendien gratis geleverd in onze winkel. De levertermijn is 2 à 3 werkdagen.

Onze boekenchef maakt elke maand een nieuwe TOP 1O met zijn persoonlijke dwarsdoorsnede van het boekenvak !

Onze ruimste boekenafdeling is die voor de jeugd: voor jonge lezers hebben wij een grote afdeling met magazines, strips, (voor)leesboeken, AVI boeken, encyclopediën, YA boeken, maar ook doe-, knutsel- en leerboeken of voelboekjes voor de allerkleinsten. En natuurlijk de fantastische luisterverhalen van het Geluidshuis!

Voor de volwassenen is ons motto " van alles wat". We gaan met ons permanent assortiment wel in de breedte maar minder in de diepte. Speciale of oudere titels liggen dus niet standaard in de winkel zijn wel op bestelling verkrijgbaar. Maar van alle boekenfamilies hebben we dus minstens een basisgamma; dus naast romans, thrillers en non fictie boeken hebben we ook cadeauboeken, kookboeken, fotoboeken, reisboeken, wandelkaarten, kleurboeken voor volwassenen of puzzelboeken.

Wij hebben ook een mooi gamma strips voor volwassenen op voorraad - ook integrale hard cover uitgaven.

Bij Cyaan & Co kan je genieten van een mooie korting met jouw spaarkaart voor leesboeken en strips! Bij een volle kaart van €111 krijg je €5 korting voor jouw volgende boek of strip.

Check zeker ook onze mooie educatieve posters en onderleggers of onze wereldkaarten en wereldbollen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x