5 september 2022

Scooore - Sportweddenschappen


Sinds enkele dagen kan je bij Cyaan & Co opnieuw terecht voor alle sportweddenschappen via onze terminal van Scooore!

Scooore


Scooore Sportweddenschappen - Cyaan & Co Wilsele

Scooore - Sportweddenschappen

Boekenfestival Leuven

Leuven is het decor van een gloednieuw woord- en boekenfestival. We dompelen je onder in de wereld van de literatuur, met boekenverkoop, signeersessies, lezingen, demo's, voorstellingen en optredens. Welkom op het woord- en boekenfestival ‘Druk in Leuven’ dat plaatsvindt van 5 tot 8 mei op diverse locaties in Leuven.

5 mei 2022

Lees meer

Nieuwe Facebook-pagina

Door omstandigheden hebben wij onze Facebook en Instagram accounts van nul opnieuw moeten opstarten. Hierdoor is het communicatienetwerk verloren gegaan dat we doorheen de jaren opgebouwd hadden en voelen wij ons plots zo eenzaam... Jij kan ons helpen om Cyaan & Co terug op de social media kaart te zetten! Check zeker onze nieuwe accounts, dikke merci alvast

26 april 2022

Lees meer

Nieuwe webshop refurbished iPhone's en iPad's

Om het jaar goed te starten is Cyaan & Co begonnen met zijn refurbished iPhones en iPads + accessoires online te verkopen. Je kan nu alle modellen iPhones & iPads vinden op onze webshop.

1 januari 2022

Lees meer

Prijsuitreiking tekenwedstrijd Schleich

Op 16/11/2021 heeft de prijsuitreiking van de tekenwedstrijd van Schleich plaatsgevonden bij Cyaan & Co.

16 november 2021

Lees meer

Cyaan & Co viert zijn 10e verjaardag

Cyaan & Co mocht op 2 oktober 2021 10 kaarsjes uitblazen. Al 10 jaar doen we elke dag ons uiterste best om al onze klanten een optimale en persoonlijke service aan te bieden. En dat gaan we hopelijk nog vele jaren mogen blijven doen...

2 oktober 2021

Lees meer

Cyaan & Co op VTM nieuws

VTM nieuws is bij Cyaan & Co komen filmen voor het journaal van 19u op 24/06/2021

24 juni 2021

Lees meer

Nieuwe webshop van Cyaan & Co

Op zoek naar kantoormateriaal of speelgoed? Onze nieuwe webshop is voorzien van meer dan 25.000 artikels die onmiddellijk uit voorraad leverbaar zijn.

17 maart 2021

Lees meer

Nieuw: Lasercutten

Het lasersnijden kan gebruikt worden om je eigen figuren mee te maken, zoals juweeltjes, dino's, dieren en nog veel meer. Je kan bij ons ook terecht om textiel of maquettes uit te snijden voor architecturale doeleinden, maar ook voor sleutelhangers of andere gepersonaliseerde en unieke gifts.

23 november 2020

Lees meer

Shop design awards 2019 - 2020

Cyaan & Co is laureaat - 3e plaats geworden bij de Shop Design Awards 2019-2020 in de categorie Press & Office Stores. Onze verruimde en vernieuwde winkel is door een professionele vakjury onder de loep genomen en wij zijn heel blij met deze erkenning!

8 september 2020

Lees meer

Cyaan & Co in een nieuw jasje

Sinds kort zit Cyaan & Co in een nieuw jasje. Onze gevel heeft een frisse, strakke look gekregen die zorgt voor extra zichtbaarheid en een moderne uitstraling.

8 juli 2020

Lees meer

Google Pay & Apple Pay nu als betaalmethode bij Cyaan & Co

Vanaf nu kan je bij Cyaan & Co gemakkelijk betalen met Google Pay & Apple Pay & PAYCONIQ. Deze 3 betaalmogelijkheden zijn beschikbaar aan onze 3e kassa aan het postpunt.

1 juli 2020

Lees meer

Payconiq als betaalmethode

Bij Cyaan & Co zijn we een samenwerking begonnen met Payconiq. Hierdoor kan je nu gemakkelijk betalen met je smartphone.

2 december 2019

Lees meer

Maken van nummerplaten

Wij hebben een machine gekocht om zelf nummerplaten te maken. Klaar in slechts enkele minuten, handig toch!

28 februari 2019

Lees meer

VRT Een Journaal

Op 9 januari 2019 is de VRT bij ons komen filmen naar aanleiding van de moeilijkheden die klassieke krantenwinkels ondervinden om rendabel te blijven en de noodzaak om te diversifiëren. In onderstaand filmpje kan je de reportage van de VRT bekijken.

9 januari 2019

Lees meer

Verbouwingen en uitbreiding Cyaan & Co

Na de aankoop van het naastliggende pand van 'het oude Postkantoor' zijn wij begonnen aan verbouwingswerken om beide panden samen te voegen. De werken zullen duren tot ca mei 2019 waarna wij onze klanten nog beter kunnen bedienen met meer ruimte, meer keuze en een gezellige koffiehoek.

17 september 2018

Lees meer

Bedrijfsfilmpje

Cyaan & Co anno zomer 2018: home made info filmpje. Acteren kunnen wij niet maar wij hebben ons wel goed geamuseerd... En gelukkig zijn wij beter in het bedienen van onze klanten :-)

10 augustus 2018

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x