Pakjes -en verzenddiensten

Bij Cyaan & Co kan je terecht voor de verzending en ophaling van al je pakjes en brieven. Wij zijn een Bpost kantoor, een DHL verzend -en afhaalpunt & een Mondial Relay verzend -en afhaalpunt.

Bpost

Bpost kantoor Wilsele Cyaan & Co

Welke diensten?

 • Aangetekende zendingen
 • Pakketjes verzenden en afhalen  --> verzenden kan al vanaf €4,70 (online label afprinten)
 • Verkoop van postzegels
 • Verkoop van alle formaten van enveloppen en dozen
 • Stortingen (BPost bank)
 • Verkoop en herladen van bpaid betaalkaarten
 • Schrappen van nummerplaten

Praktische informatie:

 • Dagelijkse lichting van de brievenbus voor brieven en pakjes: om 16u (14u op zaterdag).
 • Heb je een rood briefje van de postbode in je brievenbus gevonden en mag je een pakje of aangetekende brief komen afhalen? Dat kan de dag na afgifte van het briefje, vanaf 11 uur 's morgens (10u op zaterdag).
 • Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun online bestellingen rechtstreeks aan ons postpunt te laten leveren. Zo moeten ze niet thuisblijven en lopen ze geen risico dat ze de postbode missen als die langskomt. Zij kunnen het de volgende dag vanaf 11u bij ons komen uithalen, wanneer het hun past. Makkelijker kan niet!
 • Je kan ons ook rechtstreeks aanduiden als afhaalpunt voor al jouw pakjes:

Postzegels

Bij ons kan je terecht voor gewone postzegels voor zowel nationale als internationale zendingen en prior-zegels voor nationale zendingen. Wij verkopen ook zegels voor aangetekende zendingen.

In ons postpunt bieden wij ook mooie themazegels aan, hiermee geef je jouw brief een extra touch.

Aangetekend opsturen

Wil je een brief of pakket aangetekend opsturen? Wij versturen aangetekende zendingen zowel nationaal als internationaal.

Het voordeel van aangetekend versturen is dat enkel de persoon voor wie de zending bestemd is deze zending kan aannemen bij vertoon van zijn/haar identiteitskaart.

Een aangetekende zending kan ook altijd online opgevolgd worden a.d.h.v. de traceercode die je van ons krijgt.

Er zijn nog enkele extra('s) die je kan kiezen bij het aangetekend verzenden:

- AR: Antwoordkaart. Deze kaart wordt ondertekend door de bestemmeling en teruggestuurd naar de afzender als bewijs dat de zending wel degelijk aangekomen is.

Pakket opsturen of afhalen

We helpen je graag verder en zoeken voor jou de voordeligste manier om iets te versturen.

Pakjes afhalen kan vanaf 11u op de dag dat het bij ons geleverd wordt.

Wil je een pakje verzenden maar heb je geen inpakdoos? Geen paniek! Wij verkopen dozen in alle formaten en kleuren. Zowel gerecycleerde kartonnen dozen als officiële Bpost verzenddozen.

Bpaid kaart

Met de bpaid kaart van BPost kan je veilig online betalen omdat ze niet aan een bankrekening verbonden is. Maar ook op reis kan de kaart gebruikt worden in het hele Mastercard netwerk.

Je kan ze makkelijk herladen en je kan er niet mee onder nul gaan.
Al 310.000 Belgen gebruiken de bpaid betaalkaart (2020) en het worden er elk jaar meer.

DHL

DHL Express Wilsele Cyaan & Co

DHL Parcel Wilsele Cyaan & Co

De beste keuze voor pakjes die vliegensvlug eender waar ter wereld afgeleverd moeten worden is DHL Express.

Bij DHL Express krijg je bij elke zending een traceercode, zo kan je gemakkelijk je zending online opvolgen. Je krijgt ook altijd de mogelijkheid om je pakket te verzekeren indien je dit wenst.

Een DHL Express zending aanmaken is mogelijk bij Cyaan & Co, we helpen je hiervoor graag verder in ons copycenter!

Opgelet: DHL Express is niet hetzelfde als DHL Parcel. Klanten die een pakje van DHL Parcel willen afgeven of ophalen moeten aan de balie van Bpost zijn, DHL Parcel werkt in België immers met Bpost als onderaannemer.

Mondial Relay

Mondial Relay punt Wilsele Cyaan & Co

Mondial Relay is een goedkoper alternatief dan Bpost of DHL. Hier verschil is dat je thuis alles zelf in orde moet brengen en klaarmaken voor verzending.

Als je een Mondial pakje bij ons komt afgeven, dan mag je het in de grijze bak deponeren onder het tafeltje aan het eind van onze kassabalie. Je moet hiervoor dus niet in een wachtrij gaan staan. Wij scannen alle pakje meerdere keren per dag in en dan krijgen de klanten een bevestiging van afgifte in hun mailbox.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x