Papers: Thesis, Eindwerk, Masterproef, GIP

Eindwerken inbindmogelijkheden

Vermijd een stresspiek in een overvolle kopieerwinkel met kopieermachines die je zelf moet bedienen, wij bieden jou de beste gepersonaliseerde service voor het printen en inbinden van jouw thesis, paper, scriptie of eindwerk.

Onze printshop ligt buiten de drukte van het stadscentrum van Leuven maar is vanuit de stad makkelijk te bereiken met de bus (lijn 333, 334, 335, 630) of met de fiets.

Geen gedoe ook met machines die jij zelf moet bedienen maar waar jij veel tijd en geld aan verliest: wij printen alles voor jou zodat het meteen juist is!

Wij kunnen jou het snelst bedienen als je even een afspraak maakt, dat kan al vanaf 7u 's morgens en ook op zaterdag vanaf 7u30! Als je voor 8u30 wil komen printen dan geef je best altijd eerst een belletje zodat wij ons erop kunnen voorzien om je snel te helpen.

Printopdrachten, papers en thesissen mogen ook steeds doorgemaild worden, wij zorgen wij ervoor dat jouw opdracht klaarligt voor afhaling in de copyshop. Zo win je kostbare tijd! Het best mail je pdf bestanden door. Zo is er geen risico dat de layout zou verspringen zoals bij Word, Power Point of Excel wel kan gebeuren.

Het inbinden doen wij met een gelijmde linnen rugband, plastic ringen, metalen ringen of met de papier-op-papier methode.
Jij kiest zelf of je plastic schutbladen wil of eventueel een dikke gekleurde kaft.

Inbinden met papier op papier (max 45 vellen): geef je documenten een originele en ecologische toets! Cyaan & Co heeft een toestel waarmee papers gebonden kunnen worden zonder toevoeging van ringen, lijm of nietjes. De bladen worden immers in elkaar verweven op een duurzame manier. 100% recycleerbaar en 100% uniek !!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x