Sylvanian families

Nostalgisch speelgoed dat kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen al sinds 1985 aanspreekt. 

Sylvanian Families is gebaseerd op drie concepten: natuur, familie en liefde. Kinderen kunnen hun hun eigen verhalen bedenken en leren om te delen en voor anderen te zorgen.

Er bestaan verschillende families zoals de konijntjes, egels, eekhoorns, katten of beren. Alle families wonen in Sylvanian Village waar iedereen volop geniet van de natuur. De Sylvanian wereld is opgebouwd rond het comfortabele, dagelijkse leven.

Er zijn allerlei huizen, winkels, meubels en accessoires: deze zijn allemaal zeer gedetailleerd. Iedere figuur heeft een unieke, lieve gezichtsuitdrukking, lichaamsbouw en lengte (kinderen - ouders). De warmte die de personages uitstralen is goed voelbaar voor de kinderen.

Bezoek onze webshop

Sylvanian Families is tijdloos speelgoed dat iedereen aanspreekt. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee meisjes en jongens zich kunnen vermaken, zoals het spelen met poppen, het inrichten van huizen, het verzamelen van meubels en het verwisselen van outfits. Er zijn geen regels, kinderen kunnen volledig hun eigen verhaal maken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x