Wasgij

Wasgij puzzels - voor jong en oud - zijn te gekke puzzels van 1.000 stukjes waarbij je jouw verbeeldingskracht moet gebruiken om de puzzel te kunnen maken.

Er zijn drie verschillende concepten in de Wasgij-reeks waarbij de rode draad is dat de afbeelding op de doos niet is wat je gaat puzzelen! 

Wasgij Original: de puzzelaar verplaatst zich in de positie van een bepaalde persoon die afgebeeld is op de doos en moet hij zich inbeelden wat die persoon op dat moment ziet. 

Wasgij Destiny is het concept voor ‘Tijdreizen’ waarbij de puzzelaar zijn fantasie moeten gebruiken om een afbeelding te puzzelen zoals hij denkt dat de personen op de doos er nu uit zullen zien. 

Wasgij Mystery: de puzzelaars gebruikt zijn fantasie om datgene te puzzelen wat hij denkt dat er in de volgende seconden zal gebeuren met de personen die op de doos staan afgebeeld.

Het verslavende Wasgij concept zit vol beeldende humor en is zo ontworpen dat de puzzelaar tot aan het eind van de puzzel moet gissen. Er bestaan al meer dan 50 verschillende Wasgij puzzels en elk jaar wordt de reeks verder uitgebreid. 

Wasgij puzzels zijn heel leuk om met de ganse familie tesamen te maken.

Wasgij (van Jumbo) is een Brits puzzelmerk en is al meer dan 15 jaar het populairste puzzelmerk voor volwassenen in het Verenigd Koninkrijk.

Naast Wasgij hebben wij nog tal van andere puzzelmerken in voorraad, zowel voor kinderen als voor volwassenen. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x