Krantenwinkel Aarschot - Cyaan & Co

Op zoek naar een traditionele krantenwinkel in jou buurt? Kom zeker en vast Cyaan & Co eens bezoeken! Wij bevinden ons in Wilsele (Leuven). Je kan ons gemakkelijk bereiken vanuit Leuven, Rotselaar, Wezemaal, Holsbeek, Kessel-Lo, Aarschot, etc...

Parkeren voor de deur is ook geen probleem! In samenspraak met het stadsbestuur van Leuven mag je op de hele Aarschotsesteenweg gratis parkeren op de daarvoor voorziene parkeerstroken. Zelfs een parkeerschijf is niet nodig!

Krantenwinkel Wezemaal

We lijsten graag even op waar je bij ons allemaal voor terecht kan:


Waar staat Cyaan & Co voor?

Cyaan & Co is in 2011 begonnen als een klein winkeltje waar je terecht kon voor het vullen van inkt en het afprinten van documenten en plannen.

Cyaan & Co in het begin

Vanaf 2013 is Cyaan & Co uitgebreid naar een groter pand aan de overkant van de Aarschotsesteenweg. Tot op heden bevindt Cyaan & Co zich nog altijd in dit pand.

Het nieuwe pand van Cyaan & Co

In 2018 merkten we op dat onze winkel te klein werd en hebben we het pand naast onze winkel gekocht. Hierdoor werd onze winkel ineens dubbel zo groot.

Het huidige Cyaan & Co

Doorheen de jaren zijn er verschillende nieuwe activiteiten bijgekomen zoals refurbished iPhones en iPads, nummerplaten, lasercutting, manden met streekproducten en koffie on the go.

Na een paar jaar op Bol.com geƫxperimenteerd te hebben, hebben we in 2021 een volgende grote stap gezet met onze eigen Webshop voor kantoormaterialen, Promotional products, Refurbished iPhones en iPads, Stempels & gravures en Onze gamma's van speelgoed en gifts.

Wij blijven ons amuseren en zijn benieuwd what the future brings :-)

En natuurlijk kon ons fantastisch dynamisch team niet ontbreken op deze pagina!!!

Het team van Cyaan & Co


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x